بازرگانی ساینا ویژن

واردات انواع روغن

بازرگانی ساینا ویژن

واردات انواع روغن

چرا میوه خشک کالری بیشتری دارد

چرا میوه های خشک کالری زیادی دارند؟ میوه های خشک میوه هایی هستند که آب آن به اشکال مختلف موجود است و جایگزین مناسبی برای میوه های تازه می باشد.
به طور کلی محتویات انواع میوه ها شامل آب و مواد جامد است که هدف اصلی از خشک کردن این محصولات حذف آب از آنهاست. عمر طولانی در مقایسه با میوه ها
امروزه انواع محصولات خشک مانند موز خشک، انبه خشک، نارگیل خشک، سیب خشک، پرتقال خشک، کیوی خشک و ... در بازار موجود است.دستگاه بسته بندی میوه خشک پیروزپک سپاهان کلیک کنید.
اما اینجا این سوال پیش می آید که میزان کالری میوه خشک در مقایسه با میوه تازه چقدر است؟

آیا در میوه خشک کالری بیشتری وجود دارد؟

میوه های خشک حاصل خشک شدن میوه ها هستند، وقتی این محصولات باغی آب خود را از دست می دهند، در واقع مواد مغذی باقی می مانند، به دلیل کاهش حجم میوه در واحد حجم، مقدار این مواد افزایش یافته است و این بدان معناست که کالری میوه های خشک بیشتر است.
به عنوان مثال، یک فنجان انگور تازه حاوی 100 کالری است، در حالی که یک فنجان کشمش حاوی 434 کالری است.
چرا میوه های خشک پر کالری هستند: میوه های خشک میوه هایی هستند که با خشک کردن در آفتاب یا استفاده از خشک کن های مخصوص خشک شده اند.
طعم شیرین، ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی دارند. میوه های خشک بهترین جایگزین برای برخی از میوه های فصلی هستند که در طول سال در دسترس نیستند.
انواع میوه های خشک زیادی در بازار وجود دارد که باید آنها را در برنامه غذایی خود قرار دهید. در این دنیای پر سرعت، شما همیشه در هر کاری که انجام می دهید به دنبال میانبر هستید، حتی در مورد مصرف غذا.
چرا میوه های خشک کالری زیادی دارند؟
آیا آجیل میوه خشک است؟
بله، بادام زمینی یک میوه خشک است. بادام زمینی به عنوان یک میوه خشک فواید زیادی مانند مدیریت کاهش وزن، حفظ سلامت قلب، جلوگیری از سنگ کیسه صفرا و غیره دارد.

کدام میوه های خشک برای پوست مفید هستند؟

خشکبارترین میوه ها برای سلامت پوست آجیل و دانه ها هستند چرا میوه های خشک کالری زیادی دارند؟

کدام میوه های خشک سرشار از کلسیم هستند؟

بادام، خرما، زردآلو و کشمش منابع غنی کلسیم هستند. اگر به دنبال افزایش مصرف کلسیم خود هستید، این میوه های خشک را صبح زود مصرف کنید.

فواید میوه های خشک برای کاهش وزن

ایمنی را تقویت می کند و به مبارزه با بیماری ها کمک می کند
مزایای سلامتی میوه های خشک و آجیل را نمی توان نادیده گرفت. میوه های خشک سرشار از پتاسیم، آهن، اسید فولیک، کلسیم و منیزیم هستند، بنابراین مصرف مواد مغذی شما را افزایش می دهند.

مبارزه با سرطان

اگر با بادام خیس خورده بزرگ شده اید، در حال مبارزه با سرطان هستید. بادام و بادام هندی برای کنترل سرطان سینه شناخته شده اند. فیتونوترینت های موجود در زردآلو و سیب به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کنند.
مغزها مانند پسته از رشد تومورها به خصوص در ریه و پروستات جلوگیری می کنند. آجیل برزیلی و گردو همچنین با سلول های سرطانی در بدن مبارزه می کنند.

کاهش وزن

کسانی که میوه های خشک را در رژیم غذایی خود دارند به خوبی از فواید میوه های خشک برای کاهش وزن آگاه هستند. وقتی در حد اعتدال مصرف شود، به کاهش وزن و تناسب اندام کمک می کند.

با یبوست مبارزه کنید

میوه های خشک مانند انجیر فواید زیادی دارند زیرا سرشار از فیبر هستند که از سلامت روده حمایت می کند. فیبر به بدن کمک می کند تا مواد زائد را به راحتی دفع کند. از دیگر میوه های خشک می توان به آلو خشک و زردآلو خشک اشاره کرد. پسته و خرما روده های شما را انعطاف پذیرتر می کند و در نتیجه یبوست را برطرف می کند.

روده خود را سالم نگه دارید.

آلو و سایر میوه های خشک حاوی فیبرهای محلول و نامحلول هستند که هضم غذا و سلامت معده و روده را بهبود می بخشد. فیبرهای محلول به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند و باکتری های خوب مورد نیاز شما را حفظ می کنند. خواص ملین بادام و گردو به حفظ شادابی معده کمک می کند.

خواص ضد پیری و دوستدار پوست

میوه‌های خشک موجود در ماسک‌های صورت می‌توانند معجزه کنند، پس آیا منطقی نیست که آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید؟ پوست شفاف و درخشان و کنترل سن از جمله فوایدی است که میوه های خشک به پوست شما می دهند. بادام و پسته سلول های مرده پوست را از بین می برد و گردو از خشکی پوست جلوگیری می کند.

مبارزه با کم خونی و افزایش هموگلوبین

کشمش و آلو سرشار از آهن است و برای کسانی که کم خون هستند مفید است. میوه های خشک سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین های گروه B، مواد معدنی مانند فسفر و مس و چربی های غیراشباع هستند که سلول های خونی و هموگلوبین را در بدن بازسازی می کنند. بادام، انجیر، پسته و بادام هندی نیز انرژی و مقاومت ایجاد می کنند.

تغذیه سالم قلب

کشمش نقش مهمی در کاهش فشار خون سیستولیک دارد. آنها کلسترول را کنترل می کنند و نشانگرهای التهاب را در بدن کاهش می دهند.

سلامت استخوان

آلو از تشکیل استخوان حمایت می کند و سلامت استخوان را بهبود می بخشد. میوه های خشک نیز به افزایش تراکم استخوان، تقویت استخوان ها و محافظت از آن ها در برابر سایش بیش از حد کمک می کند.
محققان نتیجه گرفتند که تشویق مردم به خوردن میوه های خشک بیشتر - بدون شکر افزوده - می تواند راهی موثر برای افزایش دریافت مواد مغذی ضروری باشد.
بر اساس یک تحلیل اخیر، در ایالات متحده و سایر کشورها، مصرف کم میوه علت اصلی بیماری ها و ناتوانی های مرتبط با رژیم غذایی است.
میوه ها منبع خوبی از مواد مغذی مانند فیبر و پتاسیم هستند که در رژیم غذایی بسیاری از افراد وجود ندارد. همچنین حاوی مواد مغذی فعال زیستی است که مزایای سلامتی بیشتری از جمله پلی فنول ها و کاروتنوئیدها را به همراه دارد.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف میوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان و دیابت نوع 2.عوامل مختلفی می تواند باعث شود افراد کمتری میوه تازه بخورند، از جمله دسترسی محدود، هزینه بالا و فساد.

چرا میوه های خشک کالری بالایی دارند؟

توصیه به مردم برای مصرف بیشتر میوه های خشک ممکن است راه حلی باشد.
میوه های خشک می توانند جایگزین مناسب و سالمی برای وعده های غذایی و میان وعده های روزانه باشند (اگرچه این نوع میوه ها حاوی قند نیز هستند اما این قند نسبت به سایر تنقلات مفیدتر است) و همچنین گزینه ای برای سفر، تفریح ​​و کوهنوردی است. خوشمزه و سالم هستند، علاوه بر این، آنها سبک هستند و فضای کمتری را اشغال می کنند.
البته استفاده از این نوع میوه ها مزایا و معایبی دارد، مثلاً ویتامین ها و مواد مغذی موجود در این میوه ها به ویژه ویتامین C به سرعت خراب می شوند و یا از بین می روند.
اما همه این تغییرات مخرب نبوده و گاهی اوقات تأثیر مثبتی دارد، مثلاً آلو و توت در حالت خشک مغذی تر می شوند (اما میزان قند توت ها افزایش می یابد). و برخی از میوه ها زمانی که تازه خشک شوند حاوی آنتی اکسیدان بیشتری هستند.
فیبر یکی از مهم ترین مواد مغذی مورد نیاز زنان باردار است که از میوه های خشک تامین می شود، زیرا تغییرات هورمونی در بارداری منجر به یبوست می شود و با مصرف مکمل های آهن این مشکل تشدید می شود. بنابراین رژیم غذایی سرشار از فیبر به کشش روده و رفع این مشکل کمک می کند.

تفاوت کالری میوه خشک و تازه

روش های مختلف خشک کردن اثرات کم و بیش متفاوتی بر میزان مواد مغذی میوه خشک دارد
پخش کردن میوه در محیط داخلی در زیر نور خورشید باعث از بین رفتن جدی ویتامین C و برخی مواد دیگر می شود.
در برخی موارد میوه را برای مدت کوتاهی می جوشانند یا بخارپز می کنند تا فرآیند خشک شدن و از بین بردن میکروارگانیسم های بیماری زا تسهیل شود.
پیش ساز تیامین (ویتامین B1) و ویتامین A (بتا کاروتن) در میوه را حفظ می کند. اما مقدار ویتامین C را بیشتر کاهش می دهد.
در برخی موارد دیگر از مواد دیگری مانند دی اکسید گوگرد قبل از خشک شدن میوه استفاده می شود که باعث حفظ برخی مواد مغذی مانند ویتامین A و C می شود.
اما برخی از مواد مغذی دیگر (مثلا ویتامین B1) را از بین می برد. خشک کردن در دمای بالا کیفیت پروتئین را کاهش می دهد و باعث ایجاد مشکل در هضم پروتئین میوه در بدن می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.