فروش اسانس کاکائو در بازرگانی ساینا ویژن :
برای خرید اسانس کاکائو با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
کاکائو یک کالای مهم کشاورزی و ماده اولیه اساسی در تولید شکلات است.
این ماده از دانه های درخت کاکائو متعلق به خانواده Malvaceae گرفته شده است.
این یک درخت کوچک , همیشه سبز و بومی مناطق گرمسیری قاره آمریکا است.
میوه های درخت کاکائو غلاف هایی شبیه کدو حلوایی است-
که نزدیک به تنه و شاخه های ضخیم تر رشد می کند-
و هر غلاف کاکائو حاوی حدود 35 تا 50 دانه جاسازی شده در یک تفاله مخاطی است.
بصورت تجاری در کمربند آب و هوایی در عرض 20 درجه استوا کشت می شود.
با سابقه ای که به اندازه عطر و طعم آن غنی است کاکائو بیش از 500 سال در دنیای آشپزی ستاره بوده-
و در میان پیچیده ترین مواد طعم دهنده طبیعت است.
کاکائو دارای فواید آشپزی گسترده شناخته شده است
که به غذاهای شیرین , دسرها و حتی غذاهای خوش طعم اضافه می کند.
اما اسانس کاکائو ممکن است مزایای دارویی را نیز فراهم کند.
از آنجا که مطالعات بیشتر و بیشتر فواید اسانس کاکائو را برای سلامت قلب نشان می دهد .
تعداد فزاینده ای از محصولات شکلاتی که ظاهراً برای شما مفید هستند در بازار عرضه می شوند.
شکلات مانند وانیل از مکزیک و آمریکای مرکزی نشات گرفته است.
جایی که صدها سال قبل از تسخیر آزتک ها توسط مردم بومی کشت می شد.
نام شکلات از کلمه آزتک xocolatl گرفته شده است , به معنی "آب تلخ".
در زمان حکومت آزتک ها , شکلات به عنوان یک نوشیدنی مصرف می شد , که حاوی ذرت آسیاب شده , عسل و وانیل نیز بود.
هنگامی که مونتزوما رهبر آزتک ها آن را برای هرنان کورتس سرو کرد.
فاتح اسپانیایی چنان حیرت زده شد که خواستار دانستن مواد تشکیل دهنده آن بود.
کورتس در نهایت دانه های کاکائو را به اسپانیا و اروپا آورد , جایی که قرن ها فقط افراد طبقات بالا برای نوشیدنی شکلات گرم استفاده می کردند.
تنها در سال 1847 بود که شکلات به شکل جامد مصرف شد .
زمانی که شکلات بریتانیایی J.S فرای و پسران اولین روش برای قالب گیری کره کاکائو به شکلات تخته ای را ایجاد کردند که خیلی زود مورد پسند جهانی قرار گرفت.
آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو ممکن است به مبارزه با بیماری های قلبی کمک کنند.
دانه های کاکائو حاوی پلی فنول (به ویژه اپی کاتچین و کاتچین) هستند که تصور می شود تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارند.
از مکمل های کاکائو گرفته تا میله های شکلات غنی شده , محصولات حاوی اسانس کاکائو و پودر دانه کاکائو ادعا می کنند-
که فشار خون را پایین می آورند , کلسترول را کنترل می کنند و سلامت کلی قلب را بهبود می بخشند.
اما همانطور که بیشتر ما دوست داریم باور کنیم که خوردن شکلات سلامتی ما را بهبود می بخشد , ارزیابی هر یک از شرایط جداگانه مهم است.
در اینجا نگاهی داریم به برخی از تحقیقات انجام شده در مورد فواید اسانس کاکائو برای سلامتی.
[caption id="attachment_37366" align="alignnone" width="833"]بر اساس یک بررسی تحقیقاتی که در سال 2008 منتشر شد , مصرف منظم محصولات کاکائو حاوی فلاوانول (دسته ای از ترکیبات با اثرات آنتی اکسیدانی) ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
نویسندگان این مطالعه دریافتند که محصولات حاوی فلاوانول ممکن است تغییرات مثبتی در فشار خون ایجاد کنند.
و همچنین عملکرد پلاکت ها و اندوتلیوم (لایه ای از سلول های رگ های خونی) را بهبود می بخشد.
تحقیقات دیگر از سال 2002 نشان می دهد که مصرف منظم اسانس کاکائو با کاهش استرس اکسیداتیو-
(یک روند مخرب که هنگامی رخ می دهد که رادیکال های آزاد آسیب رسان به DNA توانایی بدن در خنثی سازی آن ها را غلبه می کنند) ممکن است به محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند.
مطالعه ای که در سال 2010 در ژورنال کالج قلب و عروق آمریکا منتشر شد , شامل 16 بزرگسال بود که همه آنها بیماری قلبی داشتند.
هر روز دو بار به مدت 30 روز , همه اعضای مطالعه یک نوشیدنی با غلظت بالای فلاوانول کاکائو (نوعی آنتی اکسیدان قوی) نوشیدند.
بعداً در مطالعه , شرکت کنندگان یک نوشیدنی متفاوت و کم فلاوانول دو بار در روز و به مدت 30 روز نوشیدند.
نتایج مطالعه نشان داد که 47 درصد بهبود بیشتر در گشاد شدن عروق (گشاد شدن رگهای خونی) در طول اولین دوره درمان وجود دارد -
که نشان می دهد فلاوانول های کاکائو ممکن است به ترمیم عروق خونی آسیب دیده و بقا در بیماران قلبی کمک کند.
[caption id="attachment_37365" align="alignnone" width="833"]اسانس کاکائو ممکن است به افزایش سطح کلسترول HDL ("خوب") کمک کند , یک مطالعه در سال 2007 بر روی 25 نفر با سطح کلسترول طبیعی یا سطح کلسترول خفیف افزایش یافته نشان می دهد.
برای این مطالعه , محققان شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند.
یک گروه به مدت 12 هفته روزانه 12 گرم قند مصرف کردند , در حالی که گروه دیگر روزانه 12 گرم شکر و 26 گرم پودر کاکائو برای مدت مشابه مصرف کردند.
نتایج مطالعه نشان داد که در گروه کاکائو میزان کلسترول HDL به طور قابل توجهی افزایش یافته است , این اثر برای کاهش خطر بیماری های قلبی شناخته شده است.
پیروی از یک رژیم غذایی غنی از فلاوانول ممکن است به آسیب عروق خونی در افراد دیابتی کمک کند .
یک مطالعه کوچک منتشر شده در سال 2008 نشان می دهد. پس از 30 روز مصرف سه بار در روز کاکائو غنی از فلاوانول , گروهی از بیماران دیابتی در مقایسه با بیمارانی که برای درمان با کاکائو تعیین نشده بودند , بهبود بیشتری در عملکرد عروقی داشتند.
کاکائو معمولاً در بسیاری از غذاهایی که می خوریم یافت می شود.
کاکائو وقتی برای مقادیر معمول موجود در غذا مصرف شود , برای بیشتر افراد بی خطر است.
با این حال , کاکائو حاوی کافئین و سایر مواد شیمیایی است. مصرف کافئین , به ویژه به مقدار زیاد , ممکن است عوارض جانبی مانند عصبی بودن , افزایش ادرار , بی خوابی و ضربان قلب سریع را ایجاد کند.
کاکائو همچنین می تواند باعث واکنش های پوستی , یبوست , سردردهای میگرنی , حالت تهوع , ناراحتی روده ای , غرش معده و گاز شود.
استفاده از کاکائو بر روی پوست ممکن است باعث جوش شود.
[caption id="attachment_37364" align="alignnone" width="833"]فروش اسانس کاکائو
اسانس کاکائو (عصاره شکلات خالص) طعم دهنده ای است که با خیساندن دانه های کاکائو در الکل ساخته می شود.
مایع حاصل عصاره ای تند و قهوه ای تیره است.
طعم پیچیده شکلات تلخ را در بر می گیرد.
این اسانس برای افزودن لایه های اضافی از این طعم الهی به هر دستور العمل که پایه آن شکلات است ایده آل است.
این ماده همچنین به طیف گسترده ای از محصولات آشپزی اضافه می شود و به خوبی با فلفل دلمه ای , گوجه فرنگی , حبوبات و البته وانیل جفت می شود.
[caption id="attachment_37363" align="alignnone" width="833"]استفاده از طعم دهنده ها , فناوری غذا و سلیقه شخصی ترکیبی از علوم و ترجیحات انسانی است , بنابراین قبل از دستیابی به نتایج رضایت بخش , کمی آزمایش لازم است.
از عصاره شکلات برای کمک به افزایش عطر و طعم کیک ها , کلوچه ها , بستنی , هر دستور العمل دیگری که از شکلات در مواد تشکیل دهنده استفاده می کند استفاده می شود.
اگرچه می توانید از آن به عنوان جایگزین شکلات استفاده کنید اما هدف اصلی آن افزودن عمق به دستورالعمل هایی است که از قبل از شکلات استفاده می کنند.
هر نوع دسر دارای پایه شکلات از پخت کیک , کلوچه ها , شکلات ها , بستنی ها , شیرینی های هندی.
سس ها , هر غذایی با فلفل دلمه ای , گوجه فرنگی یا حبوبات
شکلات داغ , آبجو خانگی ؛ می توان آن را به قهوه , کولا , اسپرسو اضافه کنید
به غلات گرم اضافه کنید
[caption id="attachment_37368" align="alignnone" width="833"]امروزه قنادان , نانوایان و سایر متخصصان آشپزی از عصاره کاکائو به تنهایی یا همراه با قطعات کوچک (شکلات با کیفیت با غلظت بالاتر کره کاکائو) استفاده می کنند تا طعم شکلات را از طریق لایه بندی تشدید کنند.
هر زمان می خواهید طعم شکلات را در شیرینی یا کالاهای پخته شده برجسته کنید , از آن در خانه استفاده کنید.
برخی محصولات ما
[yasr_visitor_votes size="small"]