فروش اسانس سبزیجات در بازرگانی ساینا ویژن :
برای خرید اسانس سبزیجات بصورت عمده در بهترین برند و قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
سبزیجات تقریبا یک عنصر همه گیر در رژیم غذایی هر فرهنگی در جهان است.
استفاده از یک عطر و طعم یا اسانس طعم دهنده , نتیجه مطبوع تر و یکدست تری به دست می آورد.
اسانس های گیاهی , صرف نظر از این که از آنها به عنوان جایگزین استفاده می کنید.
یا برای تقویت مشخصات طعم سبزیجات , کیفیت برتر محصول شما را تضمین می کنند.
طی 30 سال گذشته تحقیقات دقیق منجر به جداسازی و شناسایی تعداد زیادی مواد فرار در سبزیجات شده است.
شیمی اسانس سبزیجات اخیراً مورد بررسی های بسیار خوبی قرار گرفته است.
با این حال , اگرچه بسیاری از مواد فرار در سبزیجات شناسایی شده اند .
اما در زمینه روشن سازی مسیرهای بیوسنتز تشکیل آن ها-
و تعیین سهم نسبی اجزای منفرد به عطر و طعم مشخصه یا مطلوب , کار کمتری انجام شده است.
[caption id="attachment_37497" align="alignnone" width="833"]
اسانس طبیعی میوه ها , روغن های اساسی استخراج شده از ادویه جات , عصاره وانیل با استخراج اسانس از غلاف وانیل تهیه می شود.
وانیلین به جای وانیل طعم دهنده مصنوعی است.
برخی از تفاوت های مهم در پیدایش مواد تشکیل دهنده طعم در میوه ها و سبزیجات وجود دارد.
به طور کلی , در میوه ها در طول یک دوره کوتاه رسیدن , ترکیبات عطر و طعم در بافت دست نخورده بیوسنتز می شوند.
در بیشتر سبزیجات , بافت های دست نخورده حاوی پیش سازهای غیر فرار هستند که در اثر از بین رفتن بافت در اثر خرد کردن , برش یا خراش , با عملکرد آنزیمی شکسته می شوند.
مواد فرار معمول میوه شامل استرها , الکل ها , اسیدها , لاکتون ها , کربونیل ها و ترپن ها است در حالی که مواد فرار گیاهی معمولاً ترکیبات ازت و گوگرد و کربونیل ها هستند.
[caption id="attachment_37496" align="alignnone" width="833"]در حالی که توجه زیادی به تقویت یا حتی بازسازی طعم غذاهای مانند گوشت گاو , گوشت خوک , مرغ و غذاهای دریایی می شود , برای یک شرکت تولید مواد غذایی یا طعم دهنده نیز به همان اندازه حیاتی است که بتواند طعم های سبزیجات اصیل را نیز از نو تهیه کند.
تعدادی از موارد استفاده از طعم و مزه سبزیجات در صنعت وجود دارد , چه در افزایش عطر و طعم یک محصول باشد و چه در ایجاد پایه ای برای یک محصول.
بسیاری از اجزای مختلف وجود دارند که می توانند به یک طعم عمومی گیاهی تبدیل شوند , اما یکی از مهمترین آنها خود طعم سبزیجات است که می توان آن را به عنوان عطر و طعم برگ و خاکی توصیف کرد.
یکی از رایج ترین موارد استفاده از اسانس سبزیجات , ایجاد پایه ای برای محصولاتی مانند سوپ و سس است.
سوپ ها و سس های سبزیجات محبوبیت فزاینده ای پیدا می کنند , بخشی از این امر به دلیل جذابیت غذاهای سالم و غذاهایی است که از تعداد بیشتری از مواد تشکیل دهنده طعم طبیعی استفاده می کنند.
مواد تشکیل دهنده طعم سبزیجات می توانند تا حد زیادی به بهبود طعم کلی یک سوپ یا سس کمک کنند.
[caption id="attachment_37494" align="alignnone" width="833"]یکی دیگر از موارد معمول استفاده از اسانس سبزیجات , ایجاد اجزای مورد استفاده در طعم دهنده مواد غذایی از پیش بسته بندی شده مانند رشته فرنگی و برنج است.
مواد تشکیل دهنده اسانس سبزیجات بخش مهمی از "بسته های چاشنی" است که در این نوع محصولات از پیش بسته بندی شده استفاده می شود.
و درست کردن طعم سبزیجات بسیار حیاتی است , به ویژه هنگامی که در فرآیند ایجاد این طعم ها از سبزیجات تازه استفاده نمی شود.
هنگامی که در مقادیر مناسب مخلوط شود , و با ترکیبات طعم دهنده مناسب مانند مواردی که طعم های پیاز , هویج و گوجه فرنگی را تکرار می کنند.
مواد تشکیل دهنده طعم سبزیجات می توانند تا حد زیادی به بهبود طعم و مزه یک محصول غذایی کمک کنند.
استفاده از آنها نسبتاً ساده است , عطر و طعم تازه ای را ایجاد می کند و به طور کلی می تواند یک غذای سالم و تازه را ایجاد کند , خواه کنسرو باشد یا مستقیم از قفسه های فروشگاه های مواد غذایی بیرون کشیده شود.
برخی محصولات ما
تلفن : 09122134999
[yasr_visitor_votes size="small"]