فروش روغن بلوط در بازرگانی ساینا ویژن :
برای خرید روغن بلوط بصورت عمده در بهترین برند و قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
روغن بلوط به دلیل پتانسیل های غذایی خود , مورد توجه روزافزون قرار گرفته است.
با این حال , کاربرد آن به عنوان یک ماده غذایی جدید هنوز به طور کامل بررسی نشده است.
در این مقاله خلاصه ای از ترکیب شیمیایی , روش های استخراج ,
مزایای بالقوه سلامتی و کاربردهای فعلی روغن بلوط , با هدف ارائه پیشنهاداتی برای بهره برداری از آن ارائه شه است.
روغن بلوط منبع عالی اسیدهای چرب ضروری (اسیدهای اولئیک , لینولئیک , α-لینولنیک و پالمتیک) است.
بلوط منبع غنی از توکوفرول است , با فراوان ترین γ-توکوفرول.
همچنین حاوی ترکیبات فعال زیستی مختلفی مانند پلی فنول و استرول (عمدتا β-سیتوسترول) است.
رژیم های غذایی غنی شده با روغن بلوط می توانند در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی (CVD) , سرطان و دیابت نوع 2 و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی مفید باشند.
مطالعات بیشتر باید بر روی تولید روغن بلوط با کیفیت بهتر مانند استفاده از تکنیک های نوآورانه و بهینه تر باشد-
که می تواند مزایای آن را برای سلامتی افزایش دهد و از این رو استفاده از آن را بیشتر کند.
استفاده از بلوط در تغذیه سابقه طولانی دارد.
در الجزایر , مراکش و شرق ایالات متحده آمریکا , روغن بلوط برای پخت و پز و به عنوان محلول سوختگی و جراحات استفاده شده است.
در اردن از دانه های بلوط به طور سنتی یا به عنوان غذا یا به عنوان ماده موادی در تولیداتی مانند تولید نان استفاده می شود.
در اروپا , از بلوط معمولاً به عنوان منبع تغذیه حیوانات وحشی آزاد به ویژه خوک های ایبری و به طور گسترده تحت بهره برداری به عنوان علوفه برای گاوها استفاده می شود.
بلوط به عنوان محصولات غنی از نظر غذایی در نظر گرفته می شود , حاوی حدود 55٪ نشاسته , 2.75-8.44٪ پروتئین و چربی 0.7-7.4٪ , دارای ارزش غذایی بالاتر از غلات, علاوه بر اینکه منبع عالی مواد معدنی است ( مانند P , K , Ca و Mg).
علاوه بر این , بلوط سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده , به ویژه اسید اولئیک , و همچنین اسیدهای چرب ضروری مانند اسیدهای چرب لینولئیک (n - 6) و لینولنیک (n - 3) است که در سنتز ایکوزانوئید مهم هستند.
علاوه بر این , بلوط حاوی ترکیبات مختلف بیولوژیکی فعال مانند تانن , اسیدهای فنلیک و فلاونوئیدها است که برای حفظ سطح کافی آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی انسان مهم هستند.
ترکیب اسیدهای چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بلوط بسیار شبیه به روغن زیتون است.
روغن بلوط را می توان از طریق چندین روش استخراج کرد.
[caption id="attachment_38005" align="alignnone" width="833"]به طور سنتی , پرس سرد یکی از روشهایی است که برای تولید روغن بلوط استفاده می شود.
این عملیات را می توان با فشار کم در حدود 0.5 MPa انجام داد.
به طور کلی , پرس سرد ترجیح داده می شود زیرا نسبت به سایر روش های استخراج روغن به انرژی کمتری نیاز دارد , سازگار با محیط زیست است و همچنین منجر به کوتاه شدن مدت زمان فرآیند می شود.
استخراج سوکسله (SE) از یک حلال آلی مانند هگزان و بنزین استفاده می کند که به طور گسترده برای استخراج روغن از بلوط استفاده می شود.
این روش برای بیش از یک قرن یک روش کارآمد در نظر گرفته شده است.
برجسته ترین مزیت SE شامل سادگی (پس از مرحله شستشو به فیلتراسیون نیاز نیست) و مصرف انرژی کم است.
با این وجود , استفاده از یک حلال سمی است و کاملاً از بین بردن آن سخت است و این می تواند منجر به آلودگی شدید محصولات نهایی شود.
[caption id="attachment_38004" align="alignnone" width="833"]از استخراج Soxhlet با کمک مایکروویو متمرکز (FMASE) قبلاً با موفقیت برای استخراج روغن از بلوط استفاده شده است.
این روش بر اساس همان اصول استخراج کننده معمولی سوکسله است اما برای تسهیل قرار گرفتن محفظه کارتریج نمونه در منطقه تابش مایکروویو اصلاح شده است.
محققان اشاره کرده اند که FMASE مزیتی نسبت به روش های معمول دارد زیرا استخراج کامل اسیدهای چرب را در مدت 30 دقیقه امکان پذیر می کند , که بسیار کمتر از زمان مورد نیاز برای سایر روش ها می باشد
همچنین مشخص شد که میزان روغن اشباع استخراج شده توسط FMASE به طور قابل توجهی به شرایط استخراج بستگی دارد.
[caption id="attachment_38007" align="alignnone" width="833"]به عنوان جایگزینی برای آن روش های سنتی استخراج , یک سری تکنیک های مدرن برای استخراج روغن بلوط مانند استخراج با کمک اولتراسونیک استخراج فوق بحرانی CO2 استفاده شده است.
در مقایسه با استخراج سوکسله , SFE با استفاده از دی اکسید کربن (CO2) به عنوان یک روش پردازش سبز در نظر گرفته می شود , از مشکل آلودگی روغن توسط یک حلال باقیمانده جلوگیری می کند.
علاوه بر این , دی اکسید کربن بی خطر , غیر قابل اشتعال و با خلوص بالا در دسترس است.
تجمع پلاک های آترواسکلروتیک در دیواره رگ های خونی دلیل اصلی بیماری های قلبی عروقی است.
تشکیل این پلاک ها به عوامل مختلفی بستگی دارد.
یکی از آن ها عدم تنظیم تعادل بین لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و لیپوپروتئین های با چگالی بالا (HDL) در گردش است.
افزایش LDL اکسید شده در گردش خون با بیماری های قلبی عروقی آترواسکلروتیک بالینی (ASCVD) همراه است.
پیش از این ثابت شده بود که یک رژیم غذایی با محتوای بالای MUFA باعث کاهش عوارض قلبی عروقی و مرگ و میر می شود.
علاوه بر این , روغن های گیاهی غنی از PUFA (به ویژه اسید لینولنیک و اسید γ-لینولینک) ممکن است به تنظیم سطح تری گلیسیرید پلاسما خون در بیماران مبتلا به چربی خون , کاهش فشار خون و محافظت در برابر بیماری کرونر قلب کمک کند.
[caption id="attachment_38006" align="alignnone" width="833"]همانطور که قبلاً گفته شد , اسید اولئیک بخش قابل توجهی از MUFA ها را از بلوط و همچنین اسید α-لینولینیک تشکیل می دهد , که در سنتز ایکوزانوئید مهم است , باعث کاهش تری گلیسیریدهای سرم خون و افزایش سطح کلسترول HDL می شود.
این نیز با مطالعه انجام شده در مورد تأثیر مصرف بلوط بر مشخصات چربی خون خوک سیاه اسلاونی مطابقت دارد.
در این مطالعه , مصرف بلوط منجر به کاهش 11٪ (0.22 mmol / l) غلظت کلسترول کل و 48٪ غلظت تری گلیسیرید (0.20 mmol / l) پایین تر شد.
یک اثر مفید روغن بلوط روی سطح چربی خون می تواند مربوط به وجود مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نشده (بیش از 80٪) مانند لینولئیک (38/43 درصد) , اولئیک (52/30 درصد) و آلفا-لینولنیک (58/4 درصد) باشد. اسید.
علاوه بر این , مصرف بلوط به طور موثری سطح کلسترول کل و کلسترول LDL را در موش هایی که از رژیم غذایی پرچرب استفاده می کردند , کاهش می دهد.
علاوه بر این , بلوط حاوی ترکیبات فنلی مختلف بیولوژیکی فعال مانند تانن , اسید گالیک و الاژیک و مشتقات مختلف گالوئیل و هگزاهیدروکسی دیفنویل است که به دلیل نقش آنها در تنظیم سطح چربی خون شناخته شده است.
نشان داده شده است که اسیدهای چرب اشباع نشده مانند اسید لینولئیک (PUFA) و اسید اولئیک (MUFA) تأثیر مفیدی در پیشگیری از دیابت نوع 2 دارند.
همانطور که قبلاً توضیح داده شد , اسید اولئیک (OA) اصلی ترین اسید چرب اشباع نشده تک (MUFA) موجود در بلوط است.
یک کارآزمایی بالینی تصادفی مشخص کرد که یک رژیم غذایی با MUFA بالا باعث بهبود هموگلوبین گلیک شده و سطح قند خون ناشتا در بیماران دیابتی می شود.
رژیم غذایی غنی از OA در بهبود مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 موثر بود.
چندین مطالعه نشان داد که مکمل روزانه با PUFA سطح آدیپونکتین در گردش خون را افزایش می دهد , هورمونی که به تنظیم سطح گلوکز و تجزیه اسیدهای چرب و افزایش حساسیت به انسولین کمک می کند.
ثابت شده است که اسید لینولئیک در دانه بلوط در تحریک ترشح انسولین در سلول های پانکراس موش موثر است.
بنابراین , PUFA و MUFA نیز در روغن وجود دارد.
این تحقیقات نشان می دهد که روغن بلوط توانایی جلوگیری از T2DM را دارد.
[caption id="attachment_38003" align="alignnone" width="833"]همانطور که قبلا نشان داده شد , بلوط همچنین منبع عالی توکوفرول است (γ-توکوفرول فراوانترین ویتامین است).
این ترکیبات به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در چربی که از انتشار پراکسیداسیون لیپید جلوگیری می کند , اثر بخشی نشان داده اند.
توکوفرول ها تا حد زیادی از نظر اثرات ضد سرطانی , ضد پیری و ضد تصلب شرایین بررسی شده اند.
علاوه بر این , نشان داده شده است که γ-توکوفرول باعث کاهش ایکوزانوئیدهای پیش التهابی و پاسخ التهاب در موش صحرایی می شود.
بعلاوه , مکمل γ توکوفرول در داخل بدن ژن های سلول T مربوط به عملکردهای ضد التهابی را تعدیل می کند.
همچنین از رشد سلول های سرطانی پروستات در انسان جلوگیری می کند و از سلول ها در برابر تغییر شکل بدخیم محافظت می کند.
بدین ترتیب , روغن بلوط می تواند به عنوان یک منبع طبیعی جالب از این ترکیبات برای کاربرد در محصولات غذایی و دارویی در نظر گرفته شود.
فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در روغن می تواند به محافظت از انسان در برابر استرس اکسیداتیو کمک کرده و از اکسیداسیون چربی ها و مواد غذایی حاوی چربی جلوگیری کند.
وجود گروه هیدروکسیل (-OH) در فنلیک , توکوفرول و فیتوسترول به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک می کند تا از اکسیداسیون جلوگیری کند.
برخی محصولات ما
تلفن : 09122134999
[yasr_visitor_votes size="small"]