فروش روغن تخم شلغم در بازرگانی ساینا ویژن :
برای خرید روغن تخم شلغم بصورت عمده با ما تماس بگیرید.
شلغم , سبزی ریشه ای گرد با پوست سفید است که هم برای مصرف انسان و هم از نظر خوراک دام محبوب است.
شلغم که از نظر علمی با نام Brassica rapa شناخته می شود , معمولاً در مناطق معتدل دنیا کاشته می شود و به دلیل ارزش غذایی و طعم ریشه کشت می شود.
سبزی شلغم در بعضی از نقاط جهان به عنوان یک سبزی چلیپایی مصرف می شود و تفاوت کمی بین مشخصات مواد مغذی برگ و ریشه وجود دارد.
این برگ ها غالباً تلخ هستند و باید کاملاً جوشانده شوند تا خوش طعم شوند , درست مثل سبزی خردل.
بیش از دو هزار سال است که شلغم به عنوان یک قسمت مهم از رژیم غذایی انسان شناخته می شود.
کشورهایی از برزیل , انگلیس و ژاپن گرفته تا ایران , ایالات متحده و نروژ همگی غذاهای آشپزی خاص خود را دارند و قرن ها آن ها را به یک پایه اصلی در وعده های غذایی خود تبدیل کرده اند.
هنگامی که گیاه در معرض نور خورشید قرار می گیرد , یک رنگ بنفش روشن در اطراف آن ظاهر می شود.
شلغم در کشور به عنوان سبزی در برخی مناطق خاص کشت می شود.
برخلاف تربچه های معمولی , شلغم عطر و بویی منحصر به فرد , بافتی قوی و طعم شیرین دارد و از آن در تهیه ی غذاهای مختلفی استفاده می شود.
در نظر گرفته می شود که شلغم از اروپا , روسیه , آسیای میانه و خاور نزدیک منشا گرفته باشد , و اروپا را به عنوان یک مرکز مبدا توصیه می کنند.
از زمان ماقبل تاریخ در اروپا از شلغم به عنوان سبزیجات برای مصرف انسان استفاده می شده است.
در زمان روم و هلنیسم به عنوان یک محصول کاملاً ثابت گزارش شده است.
امروزه تقریباً در تمام دنیا رشد کرده و به کشورهای گرمسیری نیز معرفی شده است , جایی که در ارتفاعات بیشتری رشد می کند.
[caption id="attachment_38096" align="alignnone" width="833"] فروش روغن تخم شلغم[/caption]
شلغم حاوی تعدادی از مواد مغذی ضروری است که به بدن کمک می کند تا به درستی کار کند و حتی از ما در برابر اثرات مضر میکروب های مختلف مضر محافظت می کند.
آنها یک سبزی کم کالری هستند , اما حاوی مقادیر کافی مواد معدنی , آنتی اکسیدان ها و فیبرهای غذایی هستند.
شلغم حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A , ویتامین C , کاروتنوئیدها , گزانتنین و لوتئین است.
برگ شلغم سرشار از ویتامین K و اسیدهای امگا 3 مانند اسید آلفا لینولنیک است.
سبزی شلغم همچنین حاوی ویتامین های B کمپلکس , مواد معدنی مانند مس , آهن , کلسیم و منگنز و تعدادی عناصر غذایی گیاهی است.
این ماده حاوی مواد معدنی و ویتامین ها , اسیدهای آمینه مانند تریپتوفان و لیزین و مواد ضد سرطانی ایزوتیوسیانات مانند سولفوآفان است-
و شناخته شده است که تاثیری در جلوگیری از سرطان مری , سرطان کبد , سرطان ریه , سرطان روده بزرگ و مانند آن دارد.
شلغم به تقویت سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان کمک می کند.
بیایید جزئیات مزایای سلامتی را از نزدیک بررسی کنیم.
[caption id="attachment_38100" align="alignnone" width="833"] فروش روغن تخم شلغم[/caption]
شلغم ممکن است دارای تعدادی ماده مغذی ضروری باشد که بدن ما برای عملکرد مناسب به آن نیاز دارد , از جمله مقادیر بالای پتاسیم و فیبر.
پتاسیم می تواند به عنوان یک گشادکننده عروق بالقوه عمل کند و احتمالاً با کاهش فشار خون به کاهش فشار در رگ ها و عروق کمک می کند.
این می تواند از ایجاد تصلب شرایین و همچنین حملات قلبی و مغزی جلوگیری کند.
از طرف دیگر , فیبرهای غذایی برای تراشیدن کلسترول اضافی قلب و از بین بردن آن از بدن بسیار عالی هستند.
[caption id="attachment_38098" align="alignnone" width="833"] فروش روغن تخم شلغم[/caption]
اکثر مردم آگاه هستند که فیبر غذایی در فرآیند هضم بسیار مهم است.
این می تواند به درمان علائم یبوست , اسهال , گرفتگی عضلات و نفخ و همچنین مشکلات معده ای که گاهی اوقات بوجود می آید کمک کند.
بنابراین فیبر موجود در شلغم می تواند به جمع شدن مدفوع و انتقال آن از طریق روده کمک کند-
در حالی که جذب موثرتری از مواد مغذی را ترویج می کند بنابراین ما بیشترین بهره را از غذای خود خواهیم برد.
اگر از شمارش گلبول های کم خون یا کم خونی رنج می برید , میزان قابل توجهی آهن موجود در شلغم ممکن است آن ها را به عنوان یک دارایی تبدیل کند.
آهن در تشکیل RBC مورد نیاز بدن برای اکسیژن رسانی , ترمیم و کار سیستم های اندام بدن مورد نیاز است.
بنابراین , آهن بیشتر ممکن است به معنای گردش خون بهتر در هر اندام بدن باشد.
ویتامین C و اسید اسکوربیک , که به مقدار زیاد به صورت شلغم وجود دارد , تقویت کننده های مهمی برای سیستم ایمنی بدن ما هستند.
ویتامین C می تواند تولید گلبول های سفید خون و آنتی بادی ها را تحریک کند.
علاوه بر این به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و نگرانی های مزمن سلامتی مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
[caption id="attachment_38099" align="alignnone" width="833"] فروش روغن تخم شلغم[/caption]
کلسیم , به صورت شلغم , می تواند به رشد و ترمیم مواد استخوانی در بدن کمک کند.
این ماده برای تقویت تراکم مواد معدنی استخوان ضروری است , خصوصاً وقتی که پیر می شویم و از آرتروز و پوکی استخوان رنج می بریم.
اگر می خواهید مقداری قدرت و مقاومت به استخوان های خود اضافه کنید , این غذاهای غنی از کلسیم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
طبق مطالعه ای که در سال 2003 در مجله بین المللی سرطان منتشر شد , مصرف شلغم سفید چینی می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک کند.
اطلاعات واقعی موسسه ملی سرطان نشان می دهد که سبزیجات چلیپایی مانند شلغم به کاهش خطر سرطان پروستات , روده بزرگ , ریه و پستان کمک می کنند.
انستیتوی تحقیقات تغذیه و مواد غذایی TNO , هلند , در یک بررسی حاکی از آن است که سبزیجات چلیپایی از جمله کلم , شلغم و کلم بروکلی به دلیل وجود مقدار زیادی گلوکوزینولات قادر به کاهش خطر سرطان هستند.
برای دستیابی به نتایج بهتر و واضح , مطالعات انسانی بیشتری لازم است.
شناخته شده است که سبزیجات شلغم دارای اسیدهای چرب مفید امگا 3 و ویتامین K هستند , که در صورت ابتلا به هرگونه بیماری التهابی بسیار مهم هستند.
این چربی های خوب می توانند التهاب را کاهش دهند , سطح کلسترول را متعادل کنند و سلامت کلی را تقویت کنند.
بنابراین آن برگ ها را بجوشانید و از مزایای آن لذت ببرید , خصوصاً اگر از نقرس , آرتروز یا درد مزمن رنج می برید.
خانواده ویتامین های B اغلب نادیده گرفته می شوند , اما بدون آن ها , کنترل فرآیند های هورمونی و آنزیمی بسیار دشوار است و تمام عملکردهای بدن ما به خطر می افتد.
شلغم یک دوز سالم ویتامین B را به بدن می رساند , اطمینان حاصل می کند که تمام سیستم های اندام ما به درستی کار می کنند و سطح هورمون های ما پایدار است.
علائم درمانی
[caption id="attachment_38097" align="alignnone" width="833"] خرید روغن تخم شلغم[/caption]
تخم شلغم شبیه بذر کلزا است و یک روغن به رنگ کهربا ایجاد می کند.
از کلزا نازک تر و سبک تر است و طعم شلغم بسیار مطبوعی دارد.
از طرف دیگر , تخم های شلغم حاوی مقدار زیادی روغن هستند و شناخته شده اند که عملکرد نرم کنندگی پوست را دارند.
با این حال , تحقیقات کمی حتی در مورد اصل شلغم وجود دارد و تحقیقات در مورد بذر شلغم به ندرت انجام شده است.
روغن جوجوبا را در ظرفی حاوی تخم های شلغم ریخته و به مدت 30-90 روز پیر شود , سپس روغن را فیلتر کنید.
ترجیح داده می شود که تخم های شلغم 60 - 30٪ (وزنی برابر) بر اساس 100 میلی لیتر روغن جوجوبا استفاده شود.
اگر کمتر از 30٪ از تخم های شلغم استفاده شود , محتوای اسیدهای چرب مفید اسید اولئیک و اسید لینولئیک در روغن تخم شلغم کاهش یافته و خواص روغن جوجوبا قویتر خواهد شد.
تخم های گرم شده را به مدت 15 دقیقه در هوای گرم خشک کرده و در 150 درجه سانتیگراد بو داده و روغن را با پرس استخراج می کنند.
تخم های شلغم را در هوای گرم خشک کنید , به مدت 15 دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد بو داده , به مخلوط کن بریزید-
روغن را با استفاده از هگزان استخراج کنید و سانتریفیوژ کنید تا مایع رویی تحت فشار کاهش یافته و غلیظ شود.
تخم های شلغم را در هوای گرم خشک کنید , به مدت 15 دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد بو داده , به مخلوط کن بریزید و روغن را با استفاده از دستگاه مایع فوق بحرانی استخراج کنید.
برخی محصولات
تلفن : 09122134999
[yasr_visitor_votes size="small"]