بازرگانی ساینا ویژن

واردات انواع روغن

بازرگانی ساینا ویژن

واردات انواع روغن

چه ظرفی برای آشپزخانه مناسب است

به نظر می رسد امروزه به دلیل شیوع بیماری های مختلف، بیشتر به فکر سلامتی و نظافت هستیم، خرید وسایل منزل به خصوص برای آشپزخانه کمی پیچیده تر از قبل شده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد شیک ترین ظروف پذیرایی چینی  اینجا کلیک کنید.

می توان طبخ کرد و چه خواصی دارد؟

آیا هنوز هم استفاده از فلزاتی مانند مس و آلومینیوم برای پخت و پز مناسب است؟ با توجه به مطالعات اخیر و به دلیل تمایل ظروفی مانند آلومینیوم، مس و تفلون به اثرات شیمیایی بر روی غذا، بحث استفاده از این ظروف در آشپزخانه داغ شده است. در این مقاله "چگونه" می خواهیم به سوالات متداول پاسخ دهیم، غذاهای سالم برای طبخ چیست و چه باید باشد؟
ما به انواع مختلف لوازم آشپزخانه و بر اساس اطلاعات با نتایج آزمایش، تجربه انسانی و غیره نگاه کردیم. ما آنچه را که باید بدانید در اختیار شما قرار می دهیم تا بتوانید قبل از خرید لوازم آشپزخانه انتخابی آگاهانه داشته باشید. از لوازم خانگی استاندارد استفاده کنید و غذا تهیه کنید. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا بدانید کدام غذاها برای پخت و پز مفیدتر هستند و چه ویژگی هایی باید داشته باشند.

چگونه ابزار آشپزخانه را انتخاب کنیم؟

سالم ترین غذا برای طبخ

انواع مختلفی از ظروف آشپزی وجود دارد که کاوش در آنها می تواند مانند افتادن در یک سیاهچاله بی نهایت باشد. اما در این مقاله سعی می کنیم به صورت مختصر و مفید به این اطلاعات دسترسی پیدا کنیم.به گزارش مجله هلث لاین، سوالاتی وجود دارد که معمولا در هنگام انتخاب وسایل آشپزی از خود می پرسید، در پاسخ به این سوالات مجله به بررسی انواع آشپزی می پردازد. تجهیزات و مزایا و معایب آنها را بیان می کند. برای اطلاع از ویژگی های هر کدام به ادامه مطلب بروید
چگونه ظروف آشپزخانه را تمیز کنیم؟
برای جلوگیری از تجمع باکتری ها و کاهش خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا، باید به ماشین ظرفشویی توجه زیادی داشته باشیم. بعد از هر بار پخت باید تمام وسایل آشپزی را کاملا تمیز کنیم. فراموش نکنید که حتی سالم ترین ظروف پخت و پز در جهان اگر به درستی تمیز نشوند می توانند شما را بیمار کنند. بنابراین اولین ویژگی سالم ترین ظروف پخت و پز، تمیزی کامل آنها در هنگام استفاده مجدد است. بسته به نوع مواد استفاده شده در فرم سازه، نحوه تمیز کردن دستگاه نیز متفاوت خواهد بود. پس قبل از خرید باید به این فکر کنید که طبق روش شستشو ارزش خرید این غذا را دارد یا خیر؟

آیا برای استفاده روزانه مناسب است؟

سالم ترین غذاها برای طبخ
گاهی قدرت خرید ما اجازه خرید لوازم درجه یک و بادوام آشپزخانه را نمی دهد و در نتیجه به خرید چند قابلمه و وسایل آشپزی ارزان قیمت بسنده می کنیم. در چنین مواقعی باید مراقب بود که سطح گلدان و سایر ظروف خراشیده نشود. بدون خط و خش نگه داشتن ظروف آشپزی عمر آن را افزایش می دهد و به شما کمک می کند با هزینه کمتر غذاهای سالم تری بپزید. برای افزایش عمر گلدان ها بهتر است از کفگیرهای چوبی استفاده کنید تا ته دیگ خراشیده نشود.

سالم ترین غذاها برای طبخ کدامند؟

سالم ترین غذا برای طبخ

پاسخ به این سوال بسیار گسترده است و به بیماری و سابقه آلرژی هر فرد بستگی دارد. برای مثال، اگر به فلز نیکل حساسیت دارید، ظروف مسی ممکن است به شما آسیب برساند. زیرا ظروف مسی استاندارد برای استفاده در تماس با گرما باید دارای روکش نیکل باشند. همچنین، افراد مبتلا به هموکروماتوز (آهن بالا در خون) هرگز نباید از صفحات چدنی استفاده کنند. زیرا این غذاها در هنگام پخت مقداری آهن به غذا اضافه می کنند که می تواند برای انسان خطرناک باشد. چنین نمونه هایی می توانند به اندازه همه بیماری های ناشی از فلزات گسترده باشند. به همین دلیل باید با توجه به ویژگی ها و حساسیت های اعضای خانواده ظروف مناسب برای آشپزخانه پیدا کرد.

آیا ظروف آشپزخانه برای محیط زیست مضر هستند؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ظروف آشپزی محصولی سازگار با محیط زیست هستند. این محصولات با توجه به اینکه در خانه تولید می شوند و به درستی از آنها مراقبت نمی شود، خطر تولید زباله های زیستی را افزایش می دهند. پس از امروز بیشتر مراقب ظروف و ریزش آنها باشید تا نقش کوچکی در افزایش زباله های تجزیه ناپذیر روی زمین داشته باشید. بهتر است از برندهای معتبر خرید کنید تا محصولات بادوام تری داشته باشید.

  • انواع غذاها
  • ظروف آشپزخانه آلومینیومی
  • ظروف آلومینیومی - سالم ترین ظروف پخت و پز

آلومینیوم فلز سبکی است که گرما را به سرعت هدایت می کند. این فرآیند شستشوی ظروف در مقایسه با سایر محصولات فلزی آسان و ارزان است. بقایای آلومینیوم در طول پخت و پز وارد غذا می شود. اما آنها تأثیر قابل توجهی بر طعم ندارند. گفته می شود که اکثر مردم روزانه ۷ تا ۹ میلی گرم آلومینیوم مصرف می کنند. در سال های اخیر یکی از سوالاتی که مردم را به خود مشغول کرده است، پاسخ به این سوال است که آیا استفاده از ظروف آلومینیومی می تواند در بروز آلزایمر نقش داشته باشد؟
به گفته دکتر لورن جفریس، متخصص اطفال، مطالعات اخیر نشان می دهد که آلومینیوم سمی خفیف است و می تواند بیماری هایی مانند سرطان، مشکلات عصبی و آلزایمر را بدتر کند. البته هنوز هیچ مدرک قطعی مبنی بر ارتباط آلومینیوم با آلزایمر وجود ندارد. اما توصیه می کنیم سراغ این ظروف نروید و اگر از طرفداران ظروف آلومینیومی هستید از آلومینیوم آنودایز استفاده کنید. این ظروف در مقایسه با ظروف آلومینیومی معمولی از اقلام بسیار مستحکمی برای پخت و پز محسوب می شوند.

شامل آلومینیوم آنودایز شده

در طی فرآیند آنودیزاسیون، آلومینیوم از طریق محلول اسیدی رفتار خود را تغییر می دهد و برای استفاده در پخت و پز بهتر است. آنودایز مقاومت فلز را در برابر زنگ زدگی افزایش می دهد و ظاهر زیباتری به آن می بخشد. به راحتی می توان ظروف آنودایز شده را تمیز کرد و جالب است بدانید که در این صورت میزان آلومینیوم باقی مانده در غذا در مقایسه با ظروف آلومینیومی معمولی بسیار ناچیز خواهد بود. بنابراین، آلومینیوم آنودایز انتخاب مطمئن تری نسبت به ظروف آلومینیومی معمولی است.

فولاد ضد زنگ یا فولاد ضد زنگ

فولاد ضد زنگ با نام تجاری فولاد آلیاژی است که از آهن، کروم و نیکل تشکیل شده است و این ترکیب در برابر خوردگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم است. این آلیاژ گرما را به طور مساوی در سطح خود توزیع می کند. بنابراین ظروف استیل انتخاب مناسبی برای پخت انواع غذا به خصوص کباب و غذاهایی است که روی سطح پخش می شود. ظروف ساخته شده با این آلیاژ جادویی بسیار آسان تمیز می شوند و قیمت مناسبی نیز دارند. هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند پخت و پز با ظروف استیل برای سلامتی مضر است. به گفته دکتر جفریس، بهتر است مواد اسیدی مانند گوجه فرنگی در این ظروف پخته نشود تا نیکل و کروم در غذا آزاد نشود. فراموش نکنید که پختن طولانی مدت یا افزایش دما احتمال آزاد شدن نیکل و کروم را افزایش می دهد.

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.