فروش پالمتیک اسید کلیک کنید. که از درخت خرما به دست میآید، اولین بار توسط یک شیمیدان فرانسوی به نام ادموند فرمی، که همچنین روی استفاده از اسیدهای چرب در فرآیند ساخت شمع کار میکرد، کشف شد. اسید چرب اشباع شده اسید پالمیتیک نامیده می شود. در این مقاله ما
اسید پالمتیک که از درخت خرما به دست میآید، اولین بار توسط یک شیمیدان فرانسوی به نام ادموند فرمی، که همچنین روی استفاده از اسیدهای چرب در فرآیند ساخت شمع کار میکرد، کشف شد. اسید چرب اشباع شده اسید پالمیتیک نامیده می شود. در این مقاله به ساختار شیمیایی، منابع و کاربردهای مختلف این ماده در شیمی می پردازیم.
فرمول مولکولی پالمیتیک اسید CH3(CH2)14COOH میباشد. نامگذاری آن مطابق با اتحادیه ی بینالمللی شیمی محض و کاربردی یا آیوپاک، هگزادکانوئیک اسید میباشد. این اسید چرب در طول فرایند لیپوژنز یا فرایندی که در آن استیل کوآنزیم A به چربی تبدیل میشود، تولید میگردد.
وقتی اسید پالمیتیک تولید می شود، از اسید پالمیتیک تولید نمی شود. این به این دلیل است که پالمیتات همراه با غذا به کوآنزیم استیل کربوکسیلاز A تغذیه می شود. N-کربوکسیلاز استیل کوآنزیم A به مالونیل کوآنزیم A به مالونیل کوآنزیم A به آسیل آسیل تبدیل می شود و به شبکه براسین تبدیل می شود. به معنی اسید بالمیتیک است و تعریف اسید بالمیتیک اسید ستیل الکل است.
اسید پالمیتیک یک اسید چرب است و نوعی اسید کربوکسیلیک است که دارای یک توالی آلیفاتیک طولانی است که یا اشباع یا غیراشباع است. اکثر اسیدهای چرب به دست آمده از منابع طبیعی دارای 8 اتم کربن هستند. این به این دلیل است که هنگامی که آنها بیوسنتز می شوند، شامل حضور استیل کوآنزیم A، یک گروه دو کربنی است که کوآنزیم را حمل می کند.
اگر یک اسید چرب یک اسید چرب اشباع باشد، تمام اتم های کربن موجود در آن اسید حاوی تعداد زیادی اتم هیدروژن هستند. اسیدهای چرب اشباع نیز هیچ گروه عاملی متصل به زنجیره ندارند. آنها یک زنجیره مستقیم را تشکیل می دهند که با هم بسته های قوی را تشکیل می دهند. زیرا موجودات زنده می توانند انرژی شیمیایی را در مقادیر زیاد ذخیره کنند. بافت چربی حیوانات حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع با زنجیره بلند است.
N یکی از رایج ترین اسیدهای چرب اشباع است و به مقدار زیاد در حیوانات و گیاهان یافت می شود. رایج ترین منابع این روغن ها مانند روغن پالم، روغن نارگیل و روغن هسته خرما از درختان خرما است. همانطور که قبلا ذکر شد، نام اسیدهای چرب از کلمه فرانسوی pith (ماده موجود در گیاهان آوندی) درخت نخل گرفته شده است. کره، شیر، گوشت و پنیر نیز منابع خوبی از اسید پالمیتیک اینجا هستند.